לאחר ניתוח סינוסים, תיקון מחיצה וכריתת שקדים

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

28/11/2012 | 00:05 | מאת: חיה

בני (30) עבר שלשום ניתוח משולב של: סינוסים, תיקון מחיצה באף וכריתת שקדים. מדוע גם אחרי שמטפטף ספריי טיפות אוטריוין עדיין מרגיש שאפו מאד סתום, אפילו לא מצליח לקנח את האף, כמה זה לוקח עד שיפתח?? מרגיש כאבי גרון עזים, מקבל שלושים טיפות אופטלגין בשתייה. האם זה תקין וכמה זמן לוקח בערך עד שיגמור את הכאבים הללו??? תודה על העזרה.

כי זהו המהלך התקין של ההחלמה מכזה ניתוח עלה בדעתכם להתיעץ עם המנתח?

28/11/2012 | 19:58 | מאת: ברור

ברור... שאלתי אותו במייל האישי, ומאחר ולא נתן לי תשובה מספקת ומלאה הייתי צריכה לצערי לפנות לפורומים אחרים, הוא ענה לי הכל מלבד הסיבה לאפו הסתום, רק ענה: בשבוע הבא יש ביקורת אראה אותו, והכאבים יחלפו זה עניין של זמן ואני יכולה להחליף לו תרופות ליותר חזקות להרגעה. ולא היה לי הסבלנות להמתין עם מצבו לעוד כמה ימים עד לביקורת. מזל שיש פורומים ותודה לכל אלו שהקימו את הפורומים...

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר