רעשים שמקורם בראש

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

17/11/2012 | 22:58 | מאת: שרון

לפעמים ולא בכל פעם כשאני אוכלת אני שומעת תוך כדי תנועות הלעיסה של מזון רך ולא קשה, רעש שמקורו בראש כאילו שאני לועסת זכוכית ולא מזון. זה קורה לי לפעמים גם כאשר אני מתאמצת לדבר למשל כאשר אני מתאמצת להסביר בזמן ויכוח ואז אני נבהלת מזה ומיד מפסיקה לדבר ואז הרעש מפסיק ואם אני ממשיכה לדבר זה שוב קורה וכדי שזה יפסיק אני צריכה זמן מה פשוט לשתוק כדי להרגיע את העצבים(?) (או אולי זה מרגיע משהו אחר, אני לא יודעת). איך נקראת התופעה והאם מצב כזה עלול להידרדר אם לא אטפל בכך? האם זו תופעה נפוצה? יש תקופות שזה מפסיק ויש תקופות שזה חוזר ולא תמיד זה לפי תקופות לפעמים זה קורה פעם אחת בכל כמה חודשים.

חשוב להבדק על ידי רופא אאג - בדיקת פשוטה יכולה לגלות הסבר פשוט - כמו שעווה באוזן וניקויה יפתור הבעיה. במידה ואין ממצא ברור - לבדיקות שמיעה.

19/11/2012 | 21:47 | מאת: שרון

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר