שרירי האוזן התיכונה

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

13/11/2012 | 01:20 | מאת: ויק

שלום אובחן אצלי פגיעה בשרירי האוזן התיכונה (שרירי הסטפדיוס ושריר הטנסור טימפני). מה משמעות הדבר? האם פגיעה בשרירים אלה פוגעים גם באיכות השמיעה? טינטון? ובכלל איזה נזק זה עלול לגרום בעתיד? בתודה

אבחנה מעניינת - 2 שרירים שמעוצבבים על ידי 2 עבים שונים! ממליץ להתיעץ עם הרופא המאבחן!

13/11/2012 | 15:57 | מאת: ויק

שלום אכן אבחנה מעניינת. אפילו הרופא שלי מתפלא. היתכן שיש לי בעיה עצבית? סוג של מיוקלונוס? אלה הן האבחנות שאני מקבל כרגע. מה דעתך בנושא? בתודה

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר