מבקשת תשובה דחופה, מודאגת.

דיון מתוך פורום  אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר

12/11/2012 | 00:07 | מאת: מוירה

שלום ד"ר. לפני כשלושה שבועות איבדתי בפתאומיות חמישים דציבלים משמיעתי באוזן ימין, עם תחושת סתימות ורעש. השמיעה חזרה חלקית באופן ספונטי, הסתימות נפתחה והרעש קיים אך עוצמתו פחתה. בבדיקת M.R.I נתגלה ממצא באקראי- לא קשור לאוזן- " תהליך תופס מקום, נראה מעט אגרסיבי, אולי פפלומה הפוכה" רופא אא"ג שלח אותי לסיטי, קיבלתי דיסק, אך טרם קיבלתי פענוח. לדעת הרופא יש להוציא את ה'תהליך', ואני תוהה מדוע עלי לחכות לתשובות ולא להתאשפז, כדי לא לעכב את הוצאת הנגע, שנראה כי נמצא שם כבר זמן רב. האם הכרחי להוציאו? האם עיכוב של שבוע-שבועיים מסכן אותי? האם ההחלמה מניתוח אנדסקופי(דרך הנחיר) היא ממושכת? אגב, איני סובלת מכאבים מצד הזה,רק מאף סתום בגלל נזלת אלרגית. (בשני הנחיריים) אנא תשובתך, אני מודרגת ביותר.

שבוע - יים - לא מעכב ולא משמעותי. יש צורך בנטילת ביופסיה לאבחנה וניתוח.

מנהל פורום אף אוזן גרון וניתוחי ראש צוואר