הפסקת הנקה לכמה ימים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

18/08/2014 | 08:44 | מאת: רוית

הבת שלי כבר בת שנה וחודשיים. יונקת בוקר ערב ואחרי הגן בד"כ. היא עכשיו כמה ימים אצל הסבים בצפון. התחלתי לסבול מגודש אחרי יום, לא יודעת אם אולי גם בעקבות שאיבה (חשבתי שצריך לשאוב לשמר החלב). מה עושים עם הגודש שמאידך לא יעודד המשך יצור? להמשיך לשאוב או שיטות אחרות? תודה

רוית שלום אם המטרה היא לגמול אותה מהנקה ולהפחית יצור חלב. רצוי לשאוב מעט עד שקל לך יותר ולא גדוש . כך שהירידה ביצור חלב תהיה הדרגתית , המוביל לירידה גם בגודש . אם את מעוניית להמשיך ולהניק , יש לשאוב חלב בשעות שהילדה ינקה בהם , כדי לשמר את היצור החלב . בכל מקרה חשוב לא להגיע לגודש כוון שהוא קטין יצור חלב, ויכול להוביל לדלקת בשד . בברכה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה