נשירת שיער

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

07/08/2014 | 22:49 | מאת: תהילה

היי, אני מניקה 3.5 חודשים ונוטלת גלולות למניעת הריון- מיקרולוט. יש לי נשירת שיער רצינית. חשוב לי לציין שגם בלידה הקודמת, לאורך כל תקופת ההנקה כשנטלתי גלולות למניעת הריון- סרזט גם היתה לי את אותה נשירה. לפני ההריון ובהריון לא היתה לי נשירה כלל. מה עושים? תודה.

שלום תהילה במהלך ההריון לרוב אין לנו נשירת שיער . הסיבה היא בגלל השינויים ההורמונלים והפיזיולוגים זרימת הדם טובה יותר לכל חלקי הגוף וגם לשיער , לכן הוא אינו נושר. לאחר לידה זרימת הדם משתנה והשיער שלא נשר מתחיל לנשור . זהוא תהליך טיבעי . בברכה עפרה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה