עידוד הנקה לאחר מחלה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/08/2014 | 16:46 | מאת: מורן

תינוק בן חודש שהיה חולה מאוד וסירב לאכול במהלך המחלה. עקב כך קיבל בקבוקים עם חלב שאוב. כעת מתעצל לינוק ומחכה לבקבוק, איך חוזרים לשגרת הנקה תקינה?

מורן שלום על מנת לעודד אותו לחזור ולינוק , ממליצה לך : 1. להניח אותו צמוד לגופך כשהוא ללא בגדים וגם את ,( עור לעור ). 2. להתחיל ולהניק אותו, ברגע בהוא מעוניין,עם הסימנים הראשונים לרעב , לפני שהוא בוכה ורעב מאוד . אם הוא עדיין מסרב אפשר להתחיל במתן בקבוק ולאחר מיכן להצמיד אותו לשד כהוא רגוע . המטרה לגרום לו לחוויות נעימות על השד . ובהדרגה נגמול אותו מבקבוק והוא ינק בילבד . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה