2 הנקות לא מוצלחות- מה לגבי ה-3?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

03/08/2014 | 16:26 | מאת: רינת

שלום רב, אני בת 33 בהריון שלישי. שני הריונות ראשונים הסתיימו בקיסרי (הראשון חירום השני אלקטיבי). חוסר הצלחה בהנקות השני אף הסתיים במסטיטיס. חשוב לציין שכמויות החלב היו קטנות מאוד ב-2 ההריונות. אני מעוניינת לנסות שוב (פעם שלישית ואחרונה) יש לי חצי שנה להתכונן. יש סיכוי? יכול להיות שכדאי לוותר מראש ולחסוך את העצבים?

רינה שלום . יש סיכוי רב שתצליחי . מה שקרה בלידה הראשונה , כיוון שזה ניתוח קיסרי חרום, ובכלל ניתוח קיסרי , בגלל חומרי ההרדמה , הלחץ והכאב לאחר הניתוח, הם שגרמו לעיכוב יצור חלב בשל, לכןבהתחלה הכמויות מעטות. ומה שגרם למסטיטיס כנראה ,שלא היה חיבור יעיל לשד או של היו יניקות יעילות,לכן לא היתה התרוקנות של השד. לכן אני מציעה לך להניק לאחר ניתוח כשאת מסוגלת .ככל שתניקי כמות יצור החלב הבשל תגיע יותר מוקדם והכמות גדלה . ממליצה להעזר ביועצת הנקה בבית חולים . לאחר החזרה הביתה לבקש יעץ הנקה במסגרת קופת חולים יועצת הנקה יכולה להגיע לביתך . בהצלחה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה