הנקה ושיינה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

20/07/2014 | 16:35 | מאת: יסמין

התינוקת שלי בת חצי שנה נירדמת ביום ובלילה תוך כדי הנקה. כיצד ללמד אותה להרדם לא תוך כדי הנקה כדי שאוכל להשאיר אותה גם למישהו אחר להרדים אותה? היא אינה אוכלת תרכובות מזון ביכלל.

שלום יסמין על פי מה שרשמת , ההנקה היא הקשר שינה של ביתך . ממליצה לך להתחיל לבצע בשעות הערב טקס שינה . הנקה , אמבטיה לישון . אם הכל זאת היא תירצה לינוק לפני השינה , להניק אותה ולפני שהיא נרדמת לנתק אותה מהשד . מאוד חשוב שהיא לא תרדם בזמן ההנקה. יש להפרד בין אוכל לשינה . בהצלחה.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה