דקירות בשד

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

14/07/2014 | 22:11 | מאת: שמרית

הי, יש לי תינוק בן שלושה שבועות יונק בלבד, בשבוע האחרון יש לי דקירות בשד השמאלי כשאני לא מניקה ובנוסף יש לי כאב חד בפיטמה ברגע שהוא מתחבר. האם זו פטרייה/דלקת? אני מניקה מהשד הזה למרות הכאב, לא מרגישה חום מהשד או בכלל. אציין שזה ילדי הרביעי, את כולם הנקתי הנקה מלאה ולא היה לי כאב כזה בעבר. אשמח לקבל הכוונה מה עליי לעשות. תודה רבה

שמרית שלום על פי מה שרשמת , אני ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה ., בשסגרת טיפת חלב או קופת חולים . היא אמורה לבחון את השד , ולראות את כל תהליך ההנקה . כך ניתן לאבחן את הבעיה ולתת לה פיתרון . בברכה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה