מחסור בחלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

13/05/2014 | 13:19 | מאת: תהילה

התינוקת שלי בת ארבעה חודשים בסה"כ ינקה מצוין עד עכשיו וכעת נראה לי שהחלב לא מספיק לה

תהילה שלום מהניסיון שלי במרפאת הנקה וביעוצי הנקה בגיל זה . תחושת האימהות שבגיל 4 חודשים החלב לא מספק את התינוק . לרוב הוא נובע מכמה סיבות: 1. התפתחותית - תינוקות בגיל זה מתעניינים בסביבה , כל רחש מעניין אותם והם מפסיקים לינוק .חשוב להניק בחדר שקט . 2. תנוחת התינוק במהלך ההנקה משתנה, הבטן של התינוק מופנת לתיקרה והראש לשד זה מקשה על התינוק לינוק . חשוב שהוא יהיה צמוד בטן אל בטן . אם יהיו קשיים נוספים לפנות ליועצת הנקה בקופה. בברכה עפרה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה