חוסר איזון בשדיים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

29/04/2014 | 19:58 | מאת: גלית

אני מניקה זה חודשיים , בשבוע האחרון משום מה שד אחד גדוש יותר מהשני ונראה גדול יותר משמעותית. אני מקפידה להניק משני השדיים בצורה מאוזנת, ממצה שד אחד ומקנחת בשני, בהנקה הבאה מתחילה בשני. מדוע אם כן קיים חוסר האיזון? זה אומר גם פחות חלב בשד הפחות גדול? מה הפתרון?

גלית שלום חוסר האיזון נובע בעיקר מהשוני במבנה השד, בדרך כלל יש שד אחד שמניב יותר מהשני . אם התינוק שומר על עליה במשקל ,ושומר על עקומות גדילה שלו .זה מעיד שהוא מקבל את כמות המזון שהוא זקוק לה . בברכה עפרה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה