מניקה עם כאבים בשד ובפטמה בלי גודש

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/04/2014 | 11:21 | מאת: גלי

ביתי בת 4+ חודשים יונקת מלא משני הצדדים, מזה מספר שבועות כואב לי נורא פטמה שמאל, שום משחה לא עוזרת, קשה לי להניק בצד הזה בגלל הכאב הנוראי אבל אני ממשיכה להניק ומידי פעם לשאוב, בשבועים האחרונים נוסף לכאב הפטמה כאבים בשד עצמו בלי קשר לגודש, הכאב ממשיך גם אחרי הנקה ושאיבה בפנים לא נראה לי שזה כאב נקודתי אלא מפושט שממשיך מהפיטמה לכל השד. הכאב האמור רק בשד שמאל, ימין לגמרי בסדר, אני לא יודעת אצל מי להבדק ומה לחשוב על זה מלבד שההיתי רוצה כרגע שפשוט יקחו לי את שד שמאל מרוב שזה כואב (כאב שמידי פעם קצת שורף מבפנים)

גלי שלום. המלצתי היא לפנות ליועצת הנקה, כיוון שיועצת הנקה צריכה לבדוק את כל תהליך ההנקה, ע"מ לתת אבחון ופתרון. יש קופות חולים שנותנות שירות של יועצת הנקה במחיר מסובסד,במידה ואת חברת "מכבי" יש אפשרות לדבר עם יועצת הנקה טלפונית. בהצלחה!!! עפרה.

09/04/2014 | 10:35 | מאת: גלי

1. אייך אני מגיע ליועצת הנקה של מכבי? 2.זאת ביתי השניה גם את הראשונה הנקתי מלא עד גיל שנה, אני מניקה את ביתי השניה מהלידה כבר מעל 4 חודשים בהצלחה רבה, רק ב6 שבועות האחרונים התחילו הכאבים בפטמה ובשבועים האחרונים בפנים השד...

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה