אמא- 3 שבועות

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

01/04/2014 | 09:48 | מאת: יעל

ילדתי לפני 3 שבועות (לידה 3 - בקודמות הנקתי ) שבמהלכם אושפזתי בבית חולים וקיבלתי אנטיביוטיקה ועכשיו אני מקבלת קלוקסן (בגלל קריש בדם) מאז אני משלבת תמהיל והנקה ומנסה להעביר את עיקר האכלה להנקה אך זה לא מספיק. התינוקת יונקת כ 10-20 דקות מכל צד ואחר כך "צריכה עוד" וכשאני מציעה בקבוק היא לוקחת כ 60-90 מ"ל, אחרת היא ממש לא רגועה. 1. האם ידוע שקלוקסן משפיע על כמות ייצור החלב ? 2. איך אפשר להגביר את כמות / איכות החלב על מנת שישביע אותה ? פשוט להניק ולהניק ??

שלום. לא יידוע שקלקסן משפיע על ייצור חלב. אני ממליצה לפנות ליועצת הנקה ע"מ שתראה את חיבור התינוק לשד וניהול ההנקה. בברכה, עפרה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה