יניקות קצרות

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

17/03/2014 | 06:29 | מאת: orit

בת 4.5 חודשים, הנקה מלאה. לאחרונה יונקת יניקות קצרות מאוד : 2-3 דקות , הרווחים בין הנקות התקצרו. מבינה שהיא גדלה ומוסחת משלל ההתפתחויות האחרות המרתקות אותה אבל... היניקות הקצרות לא משביעות ולכן פוגמות במשך השינה, בעיקר ביום. כל מחזור שינה (כ 40 דקות) מתעוררת ליניקה ואז לפעמים חוזרת לישון ולרוב לא. איך אפשר להאריך את משך היניקה כך שישביע אותה? ושאלה נוספת לגבי טעימות- היא פשוט מריירת בכל פעם שרואה אותנו אוכלים, משתוקקת לאכול. אפשר/כדאי להתחיל לשב ביס פה ושם במקביל כמובן להנקה מלאה? המון תודה! אורית

שלום אורית אני ממליצה לך להניק אותה בחדר שקט ללא גירויים , זה יכול לשפר את אורך זמן ההנקות.והמרווחים יתארכו. אפשר להתייעץ עם אחות טיפת חלב שלך לגבי טעימות. מגיל 4 חודשים ניתן לתת טעימות של מזון ,המינון קטן מאוד ,לא כפיות בשלב זה . חשוב לבדוק את בשלות מנגנון האכילה , לכן מתחלים בטעימות של אצבע .

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה