הנקה תינוקת בת 10 חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

15/03/2014 | 20:33 | מאת: אורלי

שלום, יש לי תינוקת בת 10 חודשים עד כה זה היה הסדר יום שלה: הנקת בוקר פירות מרק עם עוף/ בשר/ הודו וירקות דייסה עם פורמולה דייסה עם פורמולה לפני שינה הנקת לילה היום היא בשום אופן לא מוכנה לאכול את הדייסה יותר ובכלל גם בצהריים הבנתי שהיא כבר לא אוהבת את המרקם הדייסתי אז אני רק מועכת לה עם מזלג. האם 2 הנקות מספיקות? היא לא מוכנה בשום אופן חלב בבקבוק. אציין גם כי אלגית לחלבון חלב. אודה לעזרה עד למפגש עם הרופא שלה בשבוע הבא. תודה.

שלום אורלי שני ההנקות מספיקות לה , אפשר לתת במקום דייסה ,ארוחה של מוצקים , כמו ביצה קשה ( אם היא לא אלרגית לחלבון ביצה ) אבוקדו עגבניה מגורדים. לצרף אותה לארוחות המשפחתיות שלכם .

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה