הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

11/03/2014 | 16:31 | מאת: סהר

שלום יש לי ילדה בת חודשיים. בגלל שחזרתי ללימודים אני שואבת לה הרבה והיא אוכלת גם מבקבוק. לאחרונה היא לא רוצה לינוק ורוצה רק בקבוק מה אפשר לעשות כדי לגרום לה להמשיך לינוק??

שלום סהר האוד חשוב לגרום לה לחוויות חיוביות על השד , להקרין רוגע ושלווה . להתחיל להניק עם הסימנם הראשונים המראים שהיא רעבה , לפני הבכי . אפשר להוריד לה בגדים , ולהצמיד אותה עור לעור , זה יעודד אותה לחזור ולינוק . כמובן מתן מזון ע"י בקבוק קל לה יותר .

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה