עזרה דחופה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

09/03/2014 | 14:24 | מאת: אסתי

הבת שלי (בת 7 חודשים) הפסיקה פתאום לינוק לפני כמה ימים ואני ממש מתוסכלת. אני מנסה שב ושוב ורואה שהיא רוצה אבל לא מסוגלת. מה יכול להיות? אמרו לי שיש מושג של וירוס או משהו כזה. הענין הוא שאני מנסה לשאוב אבל זה ממש קשה. היום היו לי כאבים וגודש אבל בקושי השתחרר לי. אני נורא מתוסכלת כי לא רוצה להפסיק להניק. השאלה היא האם יש לי סיכוי איתה? יש סיכוי שהיא תחזור לינוק או שחבל על המאמצים ולעזוב את זה. אני ממש מבקשת שיענו לי מהר כי אני מבולבלת מאוד. תודה

שלום אסתי כמובן שיש סיכוי לחזור ולהניק. השאלה מדוע היה לך קושי לשחרר את הגודש, האם אל לחוצה נפשית או כאובה ? אני ממליצה לך לפגוש יועצת הנקה, על מנת לבחון את ניהול ההנקה ומה גורם לה לדחות את השד.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה