הופעת ורידים כחולים בשד ומעליו בזמן הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/01/2014 | 11:36 | מאת: שוש

אני מניקה כבר 7 חדשים.לאחרונה שמתי לב שבשד אחד בעיקר וגם מעליו הורידים נראים היטב על רקע העור.הם לא בולטים אבל כאילו נעשו כחולים יותר. אני לוקחת קלקסן בגלל בעיות בקרישיוה הדם וכיון שאסור לקחת אספרין בהנקה. האם יש לכך קשר להנקה? נבדקתי לפני כחדשיים אצל כירורגית שד בבדיקה שיגרתית והכל היה בסדר.

שלום לך חלב האם מיוצר ע"י האלוואולות מהדם שלך , לכן כדי לגרום ליצור חלב לצורכי התינוק , ישנה זרימת דם מוגברת לאיזור , לכן נראה את כלי הדם באיזור החזה והשד. זהו תהליך נורמלי תודה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה