צבע לשיער

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

25/12/2013 | 14:22 | מאת: שירה

האם צבע לשיער יכול לעבור לדם ומשם לחלב בהנקה? והאם מותר לצבוע את השיער עם תינוקת בת חודש שיונקת הנקה נלאה?

שירה שלום, אין מחקרים מוכחים שיוכיחו שצביעת שיער עוברת בצורה כזו או אחרת לדם ויכולה דרכו לעבור לחלב האם . ישנן דעות/אמונות טפלות שאומרות שצבע לשיער יכול להזיק בגלל מרכיב האמוניה שנמצא בו . הדבר מעולם לא הוכח כנכון. אך אם יש בכל זאת חשש מכך, הרי שאפשר להשתמש בצבע עם מרכיבים טבעיים , ללא אמוניה.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה