תת פעילות בלוטת התריס והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

25/12/2013 | 13:30 | מאת: בר

האם תת פעילות בבלוטת התריס (מאוזנת באלטרוקסין) יכולה להשפיע על כמות החלב או להפריע לתינוק להוציא את החלב?

בר שלום תת פעילות של בלוטת התריס, אכן יכולה להשפיע על כמויות יצור החלב, אך במידה והיא מאוזנת, לא אמורה להיות לה השפעה משמעותית על היצור . היא לא אמורה להקשות על הוצאת החלב מהשד . אם יש לך קושי כל שהוא בהנקה, אני ממליצה לך לפנות ליועצת הנקה שתוכל לראות את כל תהליך ההנקה ,ותיתן לך פתרונות יעילים .

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה