התחלה של תמ"ל

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

17/11/2013 | 14:11 | מאת: דיני

אני שואבת לביתי הקטנה כבר כמעט חמישה חודשים ב 23 לחודש זה יהיה חמישה חודשים ויש לציין שבמהלך התקופה הזאת גם הקפאתי לה חלב שאוב אני מעוניינת לתת לה חלב לפחות עוד חודש. הבעיה היא שעוד חודש אני חוזרת לעבודה ואני רוצה לחזור לעבודה במצב שלא אמשיך לשאוב ואני רוצה להרגיל אותה עד החזרה לעבודה למטרנה .יש לי מספר שאלות:1.מתי אני אתחיל לתת לה מטרנה ואייך זה יתבצע ? 2.מתי אני אתחיל להוריד את מספר השאיבות ע"מ שאני לא אחזור לעבודה עם גודש/חסימה . יש לציין שיש לי חלב במקפיא לפחות ל9 ימים.

24/11/2013 | 16:23 | מאת: יעלה דגן

היי דיני, ע"מ להיגמל מהנקה ולהוריד את כמות החלב יש להוריד שאיבות בהדרגה. תורידי שאיבה אחת כל ארבעה עד חמישה ימים ותני במקום זה מטרנה. אם ברצונך להמשיך לשאוב חלקית בזמן שאת נמצאת עם התינוקת זה אפשרי להשאיר את הנקות אלא. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה