מעבר לבקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

03/11/2013 | 08:14 | מאת: מירב

ילדתי לפני כחודש וחצי, מאז אני בעיקר רק מניקה, בעוד כחודש וחצי אני יצטרך לחזור לעבודה ולכן אני מנסה בימים האחרונים לתת בקבוק סימילק לפחות פעם אחת ביום אך למרות כל הנסיונות ילדתי אינה מכונה לקבל בקבוק. בנוסף אינה לוקחת מוצץ. לציין שנתתי בקבוק בזמן שהילדה מאוד רעבה אך היא מתעקשת. מה אפשר לעשות?

04/11/2013 | 18:08 | מאת: יעלה דגן

שלום מירב, נסי לתת לה בקבוק כאשר היא לא מורעבת, היא תהיה יותר פנויה ללמוד לאכול מבקבוק (כמו לתת לאדם מורעב לאכול אוכל סיני עם צופ סטיק, כאשר הוא רגוע יהיה לו יותר קל ללמוד את טכניקת האכילה). תני לה בקבוק בזמנים שונים, כאשר היא חצי ישנה או ערנית, תוך כדי נדנוד ועוד. לפעמים יש צורך שאדם אחר קרוב כמו סבתא או אב ייתן את הבקבוק והאם צריכה לצאת מהבית. תני לה פטמות שונות עד שתמצאי פטמה שהיא מעדיפה. יש תינוקות עקשניים שרק לאחר שהאם יוצאת לעבודה ואין ברירה אחרת אוכלים את המינימום ע"מ לשרוד. בבית הם משלימים האת החסר בהנקה. צריך להיות סבלניים עם הזמן גם הא מסתגלים לבקבוק. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה