מור מילק וחזרה להנקה דחוף

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

31/10/2013 | 14:34 | מאת: אנה

יש לי תינוק בן חודשיים בשבועיים הראשונים ינק ואז חשפתי אותו לבקבוק עם חלב שאוב ומאז הוא לא רצה ציצי אז וויתרתי אבל אני עדיין שואבת לו הכמות ירדה הוא מקבל 2-3 בקבוקים של 120 כל יום והייתי רוצה יותר ואני הייתי רוצה לחזור להניק האם מאוחר מדי??? דבר נוסף אני רוצה לקחת מור מילק האם המרכיבים שלו יכולים לעשות תופעות לוואי לתינוק? האם זה בטוח? סרפד, קרצף מבורך שומר וחילבה

02/11/2013 | 18:28 | מאת: יעלה דגן

שלום אנה, בשלב זה ניתן לחזור להנקה אך זה קשה ודורש הרבה השקעה ומאמץ. נסי לחברו לשד כל שעתיים שלוש, בהתאם לדרישת התינוק כאשר מופעים סימני רעב ראשונים. אם הוא מסרב להתחבר הציעי לו לאחר ארוחה חלקית מבקבוק או בזמן שהוא חצי ישן. ע"מ להגביר את כמות החלב מומלץ לשאוב בין 8-10 פעמים ביום. נסי לקחת גלולות חילבה 3 גלולות שלוש פעמים ביום במשך 72 שעות בהמשך רדי בכמות בהדרגה. חילבה הוא חומר שהשפעתו נבדקה על התינוק במחקרים קליניים והוא בטוח ללא תופעות לוואי. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה