הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/10/2013 | 15:43 | מאת: חן

היי הבת שלי בת שבעה חודשים, כבר אוכלת מוצקים ורציתי להפסיק את ההנקה. איך עושים את זה בלי שיהיו גדשים כואבים?

12/10/2013 | 08:31 | מאת: יעלה דגן

היי חן, בגיל זה עדיין יש יתרונות רבים להנקה ואם זה אפשרי מומלץ להניק לפחות עד גיל שנה בשילוב עם מוצקים . בהדרגה כמות ההנקות יורדות לפעמיים ביום והשאר זה אוכל מתפריט המשפחה. אם את רוצה לגמול מההנקה עלייך להוריד בהדרגה הנקות . כל כמה ימים להוריד הנקה ולהחליפה באוכל מוצק או בקבוק עם פורמולה. בהצלחה יעלה

12/10/2013 | 18:48 | מאת: חן

אני יכולה לשמור על הנקה פעמיים ביום בלי שהחלב יתייבש? לא יהיה לי גודש בין לבין?

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה