הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/10/2013 | 11:01 | מאת: הילה

היי , יש לי תינוק בן 5 חודשים ואני רק מניקה . רציתי לשאול כמה זמן אמור לקחת כל האכלה כי נראה לי שאני מניקה אותו המון זמן ? בנוסף האם יש קשר בן גיהוק להנקה? ומה לעשות במקרה ולוקח לו הרבה זמן לעשות גרפס?

12/10/2013 | 08:23 | מאת: יעלה דגן

היי הילה, הנקה זה דבר אינדיבידואלי ושונה מילד לילד. לא מומלץ שכל התהליך ייקח יותר מ40 דקות. יש להבחין בן מציצות לבליעות. כאשר התינוק מפסיק לבלוע גם לאחר שאת לוחצת על השד ע"מ להזרים עוד חלב את יכולה להפסיק עם ההנקה ולנתקו מן השד. הגיהוק קשור לחוסר סדירות של הנשימה ולרוב מפסיק לבד ללא כל התערבות. תינוק לא חייב לשהק. לאחר ההנקה תני לו כ5 דקות לשהק ואם לא זה גם בסדר. יעלה.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה