מתגעגעת להנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

04/10/2013 | 23:52 | מאת: כרמית

שבת שלום, ילדתי את בני הקטן בשמיני למאי והנקתי אותו הנקה מלאה עד לגיל 3 חודשים ואז שילבתי עם תחליף חלב עד לגיל 4.5 חודשים. הוא סובל מריפלוקס מאוד חזק , הוא אוכל נוטרילון A.R (הוא מקבל 2 תרופות האחת לאחר כל ארוחה והשנייה בוקר וערב), הפסקתי להניק אותו לגמרי לפני 2-3 שבועות. יש לי עדיין חלב (מעט מאוד) רציתי לדעת אם לאחר הפסקה כזו ארוכה של הנקה אני יכולה לנסות לחזור להנקה? אשמח אם תעני לי על השאלה, תודה רבה לך, כרמית

05/10/2013 | 09:52 | מאת: יעלה דגן

היי כרמית, זה אפשרי לחזור להנקה , אך לא פשוט. ע"מ לחזור תצטרכי לשאוב כ8-10 פעמים ביום בערך כל שלוש שעות. בהתחלה יהיה לך מעט חלב אך בהמשך הכמות תעלה בהדרגה. חברי אותו לשד לינוק תני לו תוספת פורמולה ולאחר מכן תשאבי. לעתים התינוק בהתחלה יתנגד וידחה את השד. אך בהמשך יש סיכוי שהוא יתרצה ויחזור לינוק. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה