הנקה מצד אחד

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

29/09/2013 | 18:54 | מאת: לילי

התינוק שלי בן חודשיים לפתע ביומיים האחרונים לא מסכים לינוק מצד שמאל רק מצד ימין. הוא לא מנסה אפילו ישר בוכה מאוד . הדרך היחידה זה לתת לו קצת מצד ימין (הצד שמעדיף) ואז להעביר אותו לשמאל. למה זה קורה?

30/09/2013 | 16:22 | מאת: חגית פוקס

לילי שלום, לא תמיד ניתן לדעת בדיוק מה מפריע לתינוק. אולם בהרבה מקרים יש לתנוקות העדפה של צד מסוים, כי הוא יותר מלא, כי התנוחה יותר נוחה להם בצד זה ועוד סיבות למינהם. בכל מקרה מצאת דרך טובה להתמודד עם הבעיה. את יכולה גם לנסות לשנות תנוחה בצד שהוא לא רוצה, או לתת לו משם כשהוא קצת רדום, אולי אז הוא יסכים. מומלץ מאוד לא לעשות איתו מלחמות שם, יתכן מאוד שעוד מספר ימים הוא יסכים שוב. במידה והוא לא מסכים בכלל לקחת מצד זה, כדאי שבינתיים תישאבי משם, כדי לשמור על תפוקת החלב. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה