הפסקת כדורי מניעה והנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

15/09/2013 | 16:59 | מאת: בת ציון

שלום רב! בתי בת שנה יונקת חלקית (עיקר האוכל שלה הוא מזונות מוצקים אך רוצה לינוק בעיקר לפני השינה..) אני מפסיקה לקחת כדורי מניעה (מיקרולוט). רציתי לדעת תוך כמה זמן בערך עלול להופיע דימום? האם זה מחזור או דימום? והאם בגלל ההנקה ייתכן שלא יופיע דימום? (מאז הלידה לא היה לי דימום/ מחזור) תודה מראש!!

16/09/2013 | 16:55 | מאת: חגית פוקס

בת ציון שלום, נשים שונות זו מזו בהשפעה של ההנקה על האל-וסת. באופן עקרוני בהנקה חלקית כמו שציינת, הגיוני שתקבלי מחזור, סביר להניח שאם יופיע דימום משמעותו שקיבלת מחזור. אם את רוצה תשובה מדוייקת יותר שמתייחסת לנתונים הספציפיים שלך כדאי שתיפני לרופא הנשים שלך, הוא יוכל לעשות לך בדיקות שיתנו אומדן יותר מדויק מה קורה אצלך. כל טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה