ייבוש חלב-עזרה -תודה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

02/09/2013 | 06:14 | מאת: מירב

בני בן חודשיים, ניזון מחלב אם ובקבוק אחד של מטרנה לפני השינה. מיום הולדתו שואבת בלבד במשאבה תעשייתית ומקבל בבקבוק. בתחילה שאבתי כל 3 שעות ועם הזמן הגדלתי פער ל 4 שעות>6>8 וכעת שואבת כל עשר שעות . כל פעם שואבת כ 40 דקות מעל 300 מ"ל . החלב מספיק לכל הארוחות ויש לי במקפיא מלאי לעוד חודש לפחות מהקפאות. מעוניינת לסיים את התהליך, זכור לי מהבן הקודם שירדתי איכשהו לשתי שאיבות ביום ואח"כ לאחת וכך התייבש באופן טבעי. הפעם לא מצליחה להחזיק מעבר ל 10 שעות כבר כאבי תופת. -האם זו אכן הדרך היחידה? -האם מומלץ שאקצר את משך השאיבה בכל פעם ולא אסחט לחלוטין ? (עושה זאת מחשש לגודש) -האם כדור רלוונטי עבורי? תודה רבה!!!

02/09/2013 | 13:47 | מאת: חגית פוקס

מירב שלום, כדור לא רלבנטי בגיל זה. את בהחלט יכולה לשאוב, או אפילו לסחוט ידנית רק עד להקלה ולא על מנת לרוקן. את יכולה לשתות תה ירוק, תה נענע גם גורמים ליבוש חלב. כמו כן את יכולה להשתמש בשיטות סבתא לשים עלי כרוב יבשים מסביב לפיטמה כ- 20 דקות כל פעם. זה יעזור ליבוש החלב. כל טוב חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה