אומגה 3 וחלבונים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/08/2013 | 10:42 | מאת: יפית

אם אני לוקחת קבוע אומגה 3, האם זה עובר בהנקה? ובכלל, אם אני מעשירה את התזונה שלי בחלבונים, האם החלב יהיה עשיר יותר? יש קשר בכלל? פשוט בכל מאמר ראיתי שאומרים משהו אחר... תודה

07/08/2013 | 10:23 | מאת: חגית פוקס

יפית שלום, לאור המחקרים, הטענה היום שלא משנה למעשה מה האם אוכלת, כיון שהאוכל עובר תהליכי פירוק וסינון רבים עד שהוא הופך בסופו של דבר לחלב אם. ההמלצה לאמהות לאכול מעט יותר חלבון ושומנים בזמן הנקה, היא למענן, כי התינוק הוא בסך הכל "פרזיט" והוא יקבל מה שהוא צריך, אך אנו רוצים לדאוג גם לאם. כך שאם את לוקחת באופן קבוע אומגה 3 וכן אם את מקפידה להעשיר את התזונה בחלבונים, זה מצוין ומומלץ שתמשיכי לעשות זאת למענך. התינוק יקבל בכל מקרה במידה והאם אוכלת באופן סביר את מה שהוא צריך. יום טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה