תינוקת שלא ישנה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

21/07/2013 | 04:05 | מאת: אהרן

אני סבא של תינוקת בת 10 חודשים שלא ישנה בלילה, מתעוררת בסביבות השעה 2 בלילה וצורחת. כל הנסיונות כושלים, היא יונקת, לא עוזר על הידיים לא עוזר, אין לילדה אמצעי עזר כמו מוצץ, חיתול וכדו' ההורים מיואשים מה עושים? אודה לתשובה. אני כרגע אצלם, השעה 4 לפנות בוקר כולם התעוררו מה עושים? תודה

21/07/2013 | 12:01 | מאת: חגית פוקס

אהרון היקר, כל הכבוד על המערבות הפעילה בגידול הנכדה. אכן זה מאוד קשה לטפל בתינוקת שלא ישנה טוב בלילות ויש צורך לפעול לשינוי המצב ןלקבלת עזרה. ההורים הם האחראים לטיפול בילדה והם אלו שיצטרכו לבצע שינוי בהרגלי הילדה. אתה בהחלט יכול ליעץ להם לפנות לקבלת עזרה בטיפת חלב או אצל גורם טיפולי אחר פנים אל פנים ולא דרך המדיה האינטרנטית. שיהיו לילות שקטים חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה