עזרה בנושא הנקה / שאיבה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

16/07/2013 | 20:25 | מאת: יפית

שלום, ילדתי לפני שבוע וחצי בן זכר. בבית החולים ניסיתי להניק אך התינוק ינק רק משד אחד ונראה כאילו הוא לא שבע בכל הנקה שלקחה כמעט שעה. שילבתי גם בקבוק ובמקביל קניתי משאבת סווינג של מדלה כדי לשאוב מהשד השני כשהשתחררתי לביתי. בפועל כאשר אני שואבת משני השדיים ביום כדי לאמוד על הכמות יש כמות של 60 - 80CC ביום אחד עם מס' שאיבות מה שלא מספק להזנה מלאה. מה עושים? האם מאוחר מדי לנסות שוב להניק אחרי שבוע וחצי? האם כמות החלב מספיקה? האם ניתן להגדיל את כמות החלב שנשאבת בדרך כלשהי? האם לוותר על ההנקה/ שאיבה אם כמות החלב לא מספיקה?? תודה.

18/07/2013 | 10:04 | מאת: חגית פוקס

יפית שלום, מזל טוב ללידת בנך. את עושה מאמצים גדולים כדי לתת לבנך חלב אם. יחד עם זאת את מתארת מצב של תפוקת חלב לא מספיקה וכן קושי בהנקה מהשד.כדי שאפשר יהיה לעזור לך באופן מקצועי ויעיל, מומלץ מאוד שתיפני בהקדם ליועצת הנקה באזור מגוריך, שתוכל לראותך וליעץ לך. בהצלחה רבה, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה