מתן בקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

07/07/2013 | 14:54 | מאת: ש

שאלה נוספת- אני רוצה (יותר נכון לוחצים עלי..) לנסות לתת לבתי בת החמישה חודשים בקבוק עם חלב שאוב על מנת ללמד אותה לקחת גם בקבוק ולא רק לינוק (כמו שכתבתי בשאלתי הקודמת- היא לא יונקת בצורה רגועה לכן לדעתי לא תהיה לה בעיה לקבל בקבוק אלא אפילו תעדיף את זה..). האם מומלץ ביותר שנותן הבקבוק לא יהיה אני (כלומר לא האמא שמניקה)? בעקרון אני די רוצה להיות זאת שנותנת לה את הבקבוק הראשון שמקבלת, אבל השאלה אם זה יכול לגרום לבעיות הנקה בהמשך ואז אוותר כמובן.. שוב תודה.

08/07/2013 | 12:41 | מאת: חגית פוקס

שלום לך ש, אין שום בעיה שאת תיתני לה את הבקבוק, גם אם היא תיקח את הבקבוק, סביר להניח שהיא לא תוותר על ההנקה כל כך מהר. יתכן שמה שאת מפרשת כלא רגועה זאת חויה טובה של הילדה. מה שיותר מטריד שאת כותבת שלוחצים עליך לתת בקבוק, כדאי לעשות חושבים שוב מה מתאים לך ומה את עושה רק כי לוחצים עליך, אל תשכחי שהילדה כבר בת חמישה חודשים ואפשר להתחיל טעימות ולעבור בהדרגה גם למנות של מוצקים. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה