שילוב בין הנקה לתחליפים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

02/07/2013 | 12:38 | מאת: חן

היי. ביתי בת שלושה חודשים, לאחרונה התחלתי להחליף ארוחה אחת או שתיים ביום לתחליף. לפי מה שכתוב על באריזה היא אמורה לאכול 180 בארוחה אבל כל פעם מסיימת רק 100 ולא רוצה יותר. זה בגלל שהיא משלימה אחרי זה מהשד? או שככה היא רגילה? ואיך אפשר להגדיל את המרווח בין הארוחות ( היא אוכלת כל שעתיים- שלוש) תודה!

02/07/2013 | 18:25 | מאת: חגית פוקס

שלום חן, אין צורך להתיחס לכמות שכתובה על האריזה. תני לה לאכול בכמות שהיא רוצה, יתכן שבהמשך היא תגדיל את הכמות, כמו כן לגבי המרווחים בין הארוחות, על תסתכלי על השעון, תני לה לפי הדרישה שלה, גם עם זה כל שעתיים, שלוש, במיוחד שהיא מעדיפה בינתיים מנה קטנה. המשך ערב טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה