סרבנית בקבוקים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

24/06/2013 | 22:31 | מאת: חן

היי הבת שלי בת שלושה חודשים ומסרבת לקחת חלב שאוב בכל דרך. החלפתי בקבוקים, ניסיתי שאנשים אחרים יתנו לה, בזמנים שונים אבל ללא הצלחה. אני אמורה לחזור לעבודה בעוד כ 3 שבועות ודי בליץ מזה. אשמח לעצה

25/06/2013 | 12:26 | מאת: חגית פוקס

שלום חן, כל הכבוד על הנקה מלאה שלושה חודשים, נראה שהבת שלך מאוד מרוצה ולא מוותרת על כך בקלות. באשר לסרבנותה לקחת בקבוק, היא נמצאת בחברה טובה, ישנם יונקים שלא מוכנים בקלות לעבור מיניקה ישירה מהשד לבקבוק, ולא משנה כמה פיטמת הבקבוק קרובה לפיטמת האם. אני מציעה לך כל זמן שאת איתה להנות איתה ולתת לה לינוק מהשד, את יכולה להציע לה מדי פעם בקבוק , אך לא להשקיע בכך הרבה אנרגיה ולא לריב איתה על כך. כדאי שתדברי קודם עם המטפלת ותגידי לה שאצלך היא עדין לא לוקחת בקבוק. סביר שתוך מספר ימים אצל המטפלת היא תיכנע ותיקח בקבוק, אם לא ישנם עוד אופציות, חלב שאוב עם דיסה בכפית, כמו כן בגיל 4 חודשים ניתן יהיה להתחיל טעימות ומוצקים בהדרגה. בהצלחה וחזרה נעימה לעבודה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה