חלב אם שאוב גיל 8 חודשים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

18/06/2013 | 11:16 | מאת: תמר

שלום,אני אם לתינוק בן 8 חודשים,שניזון מהנקה בלבד עד גיל חודשיים, ומגיל חודשיים מחלב שאוב ללא הנקה ובקבוק מטרנה אחד ביום. לאחרונה, מס' אנשים אמרו לי שבגיל זה לחלב שאוב שאינו משלב הנקה, אין שום ערך מוסף,והוא אינו מספק את צרכיו של התינוק. האם הדבר נכון ? האם אני שואבת 6 פעמים ביום ומתאמצת לחינם ? בני כמובן ניזון גם משתי ארוחות מוצקים בגיל זה.

18/06/2013 | 12:54 | מאת: חגית פוקס

תמר שלום, אני שמחה שאת פונה לפורום ומתיעצת עימנו. חלב אם הוא חלב אם גם בגיל 8 חודשים, הוא מצוין לבנך ובטח ובטח עדיף מתמ"ל. יום טוב, חגית

18/06/2013 | 13:05 | מאת: תמר

האם העובדה שלא משולבת פה הנקה,רק שאיבות בלבד לא מפחיתה מערכו של החלב ? האם הגוף יודע לזהות שמדובר בצרכים של ילד בגיל 8 חודשים ולא בגיל חודשיים (שזהו היו המועד האחרון של ההנקה,ומאז התחילו שאיבות בלבד).

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה