הפסקת הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

15/05/2013 | 12:14 | מאת: קרן

שלום רב, אני שלושה שבועות אחרי לידה ומרגישה שההנקה היא לא בשבילי (כובלת אותי מעייפת ומעל לכל גורמת לי לדיכאון). מסיבה זו החלטתי לעבור לתמ"ל. הילדה קיבלה את התמ"ל מספר פעמים ואין תגובה אלרגית. רציתי לדעת האם בשלב זה כדורים להפסקת הנקה עדיין יעילים. או שעליי להפסיק את ההנקה בהדרגה? ואם כן איך בדיוק עושים את זה? תודה מראש, קרן

15/05/2013 | 21:48 | מאת: חגית פוקס

קרן שלום, צר לי לשמוע שחווית ההנקה שלך הייתה קשה ולא נעימה. באשר ליבוש החלב: כדורים אכן לא יעילים בשלב זה. כמו שאמרת צריך בהדרגה להוריד הנקות. ניתן להשתמש בעלי כרוב ירוק, (לא לשים במקרר) לשים כל פעם למשך 20 דקות עלי כרוב מסביב לפיטמה, הכרוב סופח נוזלים וכך גורם ליבוש החלב. אם ביבוש החלב עדין יש מדי פעם גודש, ניתן לשאוב או להניק, אך רק עד להקלה, לא ל"רוקן" את השד. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה