סרבני הנקה וחלב אם

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

09/05/2013 | 13:26 | מאת: רחל

שלום, רציתי לשאול מה עושים עם תינוק שמאז שנולד(לפני שבועיים)מסרב לינוק,אז בלית ברירה נתנו לו מטרנה,אבל במקביל האם שאבה חלב ונתנה לו בבקבוק,והוא עדיין מסרב-ואוכל רק מטרנה, מה עושים? האם מאד רוצה להניק אבל מיואשת.בטיפת חלב אמרו לה שכנראה הוא לא אוהב את הטעם של החלב שלה.יכול להיות????? צריכה ייעוץ דחוף!!!!!

11/05/2013 | 21:46 | מאת: יעלה דגן

11/05/2013 | 21:59 | מאת: יעלה דגן

שלום כניראה שקשה לו להתחבר לשד. הטכניקה של הנקה שונה מאכילה מבקבוק וחלק מהתינוקות שהתרגלו לבקבוק מתקשים להתחבר לשד. אני ממליצה לפנות ליועצת הנקה שתדריך את האם כיצד לחבר את התינוק לשד. עמ לשמר את כמות החלב יש לשאוב כל שלוש שעות 8 פעמים ביום. מומלץ שהאם תצמיד את התינוק אליה לעורה החשוף - עור לעור וכך בעדינות יתכן שהתינוק ינסה להיצמד לשד. בהצלחה יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה