פטריה בלשון התינוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

21/04/2013 | 14:02 | מאת: שרית

תינוק בן 6 שבועות יונק עם תוספת סימילאק. בשבועיים האחרון לא הלך כל כך טוב עם ההנקה הוא סירב לינוק אם ירצה לינוק הוא יונק כמה דקות עם עצבים ובכי ואז עוזב את השד.. חשדתי בהתחלה בלשון קשןרה ,הלכתי לרופא המשפחה ובדק אותו ולא מצא לשון קשורה אלא פטריה בפה. ונתן לי לטפטפף לו בפה ניסטטין וגם לשים על השד שלי כמה טיפות . יכול להיות שזאות הסיבה שהוא לא רוצה לינוק ? הוא נורא עצבני ולא מוכן להתקרב לשדיים.. האם כשהפטריה חולפת הוא יחזור לינוק כרגיל?

21/04/2013 | 18:04 | מאת: חגית פוקס

שרית שלום, בדרך כלל פטריה אינה סיבה לכך שתינוק לא רוצה לינוק. על פי הדברים שכתבת מומלץ מאוד שתיגשי בהקדם למדריכת/יועצת הנקה שתיראה אותך ואת התינוק ותוכל אולי לעזור לך לחבר אותו לשד ולבדוק מדוע הוא לא רוצה לינוק. בכל מקרה בפטריה תמשיכי לטפל על פי המלצות הרופא. בהצלחה חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה