קבותרים

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

14/03/2013 | 12:25 | מאת: אלה

בתי בת ה7 חודשים, החליטה להפסיק לינוק, כבר כמה שבועות היא לא יונקת ביום ורק בלילה, התפתח לי גודש מטורף. והחלטתי להפסיק להניק אותה. מאחר ולא הצלחתי ליבש את החלב, והתפתח רק גודש וגודש. נתנה לי הרופאה קבותרים ליבוש ואמרה לי לא לשאוב. אני אחרי כדור וחצי עם גודש מטורף לא מסוגלת לזוז, או להרים את התינוקת. מתי לדעתך הכדור מתחיל להשפיע? ניסיתי הכל כרוב, קומפרסים קרים,ולקשור את החזה כלום לא עוזר. אני ממש מתפתלת מכאבים מה יכול לעזור

16/03/2013 | 19:41 | מאת: יעלה דגן

שלום אלה, ע"מ להתגבר על הגודש מומלץ לעשות קומפרסים קרים או כרוב קר במשך 20 דקות. לאחר מכן להוציא ידנית חלב או לשאוב רק עד כדי הקלה בגודש. לחזור על התהליך כל שלוש ארבע שעות או בהתאם לצורך. כך בהדרגה כמות החלב תרד והגודש יעלם במקביל להשפעת התרופה.ככל שיהיה פחות גירוי יווצר פחות חלב. בשלב זה של ההנקה לעיתים כדורים להפסקת הריון פחות אפקטיביים. לכן חשוב לשלב קומפרסים קרים והוצאת חלב בכמות מינימלית. יעלה

16/03/2013 | 19:52 | מאת: אלה

כמה זמן לוקח לחלב לרדת. לי אמרו לא שאוב בשביל לא לחבל בכדורים אבל החזה שלי ענק וגדוש וכבד בצורה קיצונית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה