10 חודשי הנקה מלאים איך גומלים מהנקה לגמרי?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

15/01/2013 | 12:41 | מאת: תהילה

היי אני מניקה את בני המתוק כ10 חודשים הנקה מלאה ללא שאיבות וללא תוספת הוא לא מעוניין לנסות בקבוק ולא לוקח מוצץ הוא יונק בעיקר כשרוצה להרדם אני כרגע בהריון שני בה בחודש 4 וממש מעוניינת לגמול לגמרי מהנקה איך עושים את זה ?? יש לציין שבלילה הוא ישן איתנו ומתעורר המון לינוק מתוך שינה ובמשך היום עושה בעיות בנוגע לנסות אוכל מוצק הוא כרגע איתי בבית תודה מראש

15/01/2013 | 18:15 | מאת: חגית פוקס

תהילה שלום, לפי תיאורך נראה שחלק מהעניין הוא לגמול מהנקה, אך חלק לא פחות קשור בהרגלי אכילה,הרגל שינה ומעבר לאוכל מוצק. אני יכולה לכתוב לך מספר עקרונות אך נראה לי שטוב תעשי אם תקבעי לך תור מסודר בטיפת חלב ושם תוכלי לקבל הדרכה ולבנות תוכנית להתערבות בנושאים הנ"ל. בגדול, צריך להתערב דבר ראשון בלילה, כדאי להוציא אותו מהחדר שלכם ושאתם תקומו אליו ולא שהוא יבוא אליכם, כמו כן כדאי למצוא אמצעים אחרים מלבד הנקה לשם התרגעות, וכמובן שכדאי שדברים אלו לא יהיו תלויים בכם, כגון: חיתול בד, בובה שהוא ממשש וכדומה. אם הוא עדין לא מספיק מוכן לאכול מוצקים, כדאי לנסות שוב להציע בקבוק עם תמ"ל וכן להציע מגוון מוצרים, הוא כבר גדול , אפשר להציע לו גם מוצרי חלב. אם יש לכם אפשרות להוציא אותו למסגרת אפילו לכמה שעות בבקר, לפעמים כשהוא לא יהיה איתך ויהיה אולי עם עוד ילדים הוא ילמד יותר בקלות לאכול מוצקים. כמו שציינתי זה רק על קצה המזלג וכדאי לגשת להדרכה מסודרת שמתאימה לרצונות שלכם. כל טוב, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה