תינוקת פולטת הרבה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

08/01/2013 | 00:36 | מאת: יסמין

היי, ביתי בת כמעט חודש, נולדה בשבוע 35 במשקל 2.400 אני מניקה אותה וכל שבוע בודקת משקל ויש עליה יפה בהתחלה הייתי מחתלת לפני כל הנקה ובגלל שהיא היתה בוכה מרעב בהחתלה עברתי לחתל אותה אחרי ההנקה אני מנסה שהיא תעשה גרפס אחרי האוכל, לא תמיד זה הולך ולפעמים מרוב נסיונות היא פולטת ולפעמים כמויות דיי גדולות ואז היא מראה סימנים של רעב ואני מאכילה אותה שוב בזמן האחרון יש גידול בפליטות ובכמות מה נכון לעשות במצב הזה?

08/01/2013 | 10:24 | מאת: חגית פוקס

יסמין שלום, כל הכבוד על הנקה של תינוקת כזאת פיצית, על פי תיאורך נראה שאתן כבר ממש מחוברות טוב. כמו שאמרת אם אחרי כמה דקות שאת מרימה אותה היא לא עושה גרפס את יכולה להניח אותה. באשר לפליטות כל זמן שהיא עולה יפה במשקל וזה לא מציק לה, אנחנו לא מתרגשים. ניתן לשים אותה אחרי הארוחה בשיפוע על הבטן כדי להפחית את הלחץ. בהצלחה רבה בהמשך חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה