מתי אמור להופיע המחזור?

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

28/12/2012 | 00:21 | מאת: מירי

שלום רב, ילדתי לפני 3 חודשים, אני מניקה באופן מלא (אם זה משנה- אני נוטלת כדורי "מיקרולוט" למניעת הריון). מתי בערך אני אמורה לקבל מחזור?

30/12/2012 | 08:47 | מאת: יעלה דגן

שלום מירי, מה מטרת כדורי המיקרולט שאת לוקחת? מיקרולט היא תרופה משלשלת ולא קשורה למניעת הריון. קבלת המחזור משתנה מאישה לאישה ותלויה גם אם ההנקה מלאה או אם את נותנת תוספות. ישנם נשים שלא מקבלות ווסת עד הפסקת ההנקה ואחרות עשויות לקבל גם אחרי חודשיים. יעלה

30/12/2012 | 11:16 | מאת: מירי

כדורי המיקרולוט (Microlut) הם כדורים למניעת הריון וכבר השתמשתי בהם בעבר, הם אינם גורמים לשלשולים כלל. אני רואה גם שמודעים לגלולות אלה גם באתר שלכם: http://www.doctors.co.il/forum-3295/message-107328#message-107328 תודה בכל אופן!!

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה