מורינגה וספירולינה להגברת חלב אם

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

06/12/2012 | 00:54 | מאת: הילה

בהריון הקודם שלי עם ביתי הבכורה הייתה לי בעיה עם כמות החלב וכמו כן סבלתי מרמת ברזל מאוד נמוכה. אני עכשיו בחודש השמיני עם בני השני והנטורופתית שלי סיפרה לי על מזונות על והמליצה לי מאוד על נטילת כמוסות מיוחדות של מורינגה+ספירולינה, היא אמרה לי שאני אפילו יכולה לשתות אותן בשייק ושזה יגביר לי את תפוקת החלב, ישפר את איכותו ויזין אותי בברזל. אני רוצה אך ורק דברים טבעיים וזה הדבר שהיא אמרה לי שעזר למטופלות שלה ויש על זה מחקרים. האם אתן מכירות וממליצות לי להתנסות בתוסף הזה?

06/12/2012 | 15:02 | מאת: מיכה

שאפו על מסע הפרסום המסיבי בכל הפורומים בנושא הנקה. יועצות ההנקה מכירות היטב את הנושא ואפשר לפנות אליהן.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה