לפני יאוש!

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

07/11/2012 | 13:33 | מאת: אמא

שלום, בתי בת 7.5 חודשים יונקת מלא. בבוקר נמצאת במסגרת ושם אוכלת מנת פרות ומנת ירקות ואני במקביל שואבת בעבודה. מהרגע שאני מגיעה הביתה הילדה בוכה הרבה ורוצה הנקה די רציפה של כל שעתיים וחצי שלוש שעות וגם בלילה היא מתעוררת לפחות פעם אחת. האם בגיל הזה צריך לינוק כ"כ צפוף? היא יונקת בממוצע 7 דק' מכל צד. האם יכול להיות שאין לה מספיק חלב או שהחלב לא משביע מספיק? אני עובדת 8 שעות מחוץ לבית והורדתי את כמות השאיבות לפעם אחת ובשאיבה זו אני מצליחה לשאוב בין 220-260 צבע החלב נראה טוב ויש בו שומן. אודה על תושבה מהירה.

07/11/2012 | 15:49 | מאת: חגית פוקס

אמא יקרה, כל הכבוד על ההשקעה בהנקה עם עבודה שדורשת העדרות ארוכה מהבית. ראשית כל התנהגותה של ביתך היא נורמלית לחלוטין ובהחלט סביר שהיא רוצה לאכול כל שעתים וחצי שלוש. יחד עם זאת ניתן גם בבית לתת לה מלבד הנקה מוצקים, שזה כולל גם ביצה, דגנים וכל טוב, יש להימנע בינתיים מחלב פרה ודבש. מגיל 8, 9 חודשים את יכולה לתת לה גם מוצרי חלב, יתכן שעם התוספות האלו היא תרווח קצת את ההנקות בבית. אל יאוש, חגית

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה