התחלת עבודה והזנה מבקבוק

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

23/10/2012 | 07:53 | מאת: סבטה

שלום רב! התינוק שלי בן 7 חודשים. לפני כשבוע חזרתי לעבודה. לפני כן הנקתי את תינוקי בהנקה מלאה. כרגע המטפלת נמצאת איתו בערך 10 שעות ואני שואבת בערך 300 ml באותם שעות. זה אמור לספיק ל 3 ארוחות עם הפרש 3.5 שעות המטפלת מדווחת שכמות החלב לא מספיק לילד, שהוא חייב כבר לאכול 130 ml בארוחה אף על פי שכמות החלב שלי מספיקה מצויין כאשר אני מניקה את התינוק בשישי שבת. בבקשה תעזרו לי ותנו את דעתכם בעניין. תודה רבה מראש

23/10/2012 | 11:43 | מאת: חגית פוקס

סבטה שלום, יכול להיות שינוי בין מתן של הנקה מהשד כפי שתינוקך קיבל עד כה לבין מתן חלב שאוב. אם המטפלת טוענת שהוא רעב ועל פי הכמויות והזמנים שציינת זה בהחלט יכול להיות הגיוני, (כי נראה שזאת כמות קטנה מדי לתינוק בגילו) צריך לתת לו כמות יותר גדולה. אני מציעה לך עם זאת לנצל את זה שהוא כבר בן 7 חודשים ולהוסיף לו מלבד הכמות שאת שואבת לו ארוחות של מוצקים, אם הוא יקבל מלבד החלב השאוב גם מוצקים יתכן והכמות הנוכחית של חלב שאוב תספיק לו. בהצלחה חגית

24/10/2012 | 08:16 | מאת: סבטה

בוקר טוב, חגית! תודה רבה לך על תגובתך המהירה. יש לי עוד שאלה: בימים הראשונים שמטפלת היתה אצלנו (לפני חזרתי לעבודה) השארתי למטפלת רק 90ml לארוחה. אתמול השארתי למטפלת 330ml כי שאבתי 30ml נוספים בערב שלשום עדיין בערב המטפלת אמרה לי שהתינוק היה רעב אחרי 3 שעות כבר האם יתכן שהתינוק בטווח זמן כל כך קצר (שבוע) יכול להעלות את כמות החלב שהוא אוכל בארוחה בצורה כל כך דרסטית!!? אני נורא מפחדת שהמטפלת תפטם לי את התינוק. רציתי לציין שהתינוק אוכל מבקבוק MUM ישן (שנשאר מבני הבכור בן ה7) פטמה 2. אנא תעזרי לי.

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה