שומן בחלב

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

13/10/2012 | 12:18 | מאת: נטלי

שאלה נוספת: איך לבדוק האם חלב מספיק שומני או לא. אני מתכוונת לבדיקה במעבדה.

14/10/2012 | 12:00 | מאת: יעלה דגן

14/10/2012 | 12:28 | מאת: יעלה דגן

שלום נטלי, בדיקת אחוזי שומן בחלב היא לא בדיקה שגרתית ואין בה צורך. מאוד נדיר שהחלב הוא לא איכותי מספיק. לרוב החלב לא מושפע מתזונת האישה אלא אם כן היא בתת תזונה משמעותי. אם היא צמחונית יש להקפיד על לקיחת ויטמין B12 .חשוב שהאם תקפיד על תזונה בריאה ומאוזנת לא בשל איכות החלב אלא ע"מ לשמור על בריאותה .מרכיבי החלב קבועים פחות או יותר ונלקחים, במידת הצורך, ממאגרי האם. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה