תכיפות הנקה

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

27/09/2012 | 03:17 | מאת: שני

שלום. ילדתי לפני 3 ימים. בתחילה, הכל הלך מצוין. התינוקת יונקת כל 3 שעות, בכל פעם כרבע שעה מכל שד. אחרי 3 ימים החלו הבעיות: היא יונקת כעשר דקות מכל שד ואחרי שעתיים רוצה שוב. בשעתיים שבין לבין היא ערה, וכמובן גם אני... :( ניסיתי להרגיע אותה בדרכים אחרות (מוצץ, נדנוד,) אבל לא הצלחתי. האם להניק אותה כך או לעמוד על סדרים אחרים? אשמח לתשובה בהקדם! תודה.

27/09/2012 | 12:49 | מאת: יעלה דגן

היי שני, תינוקות יונקים אוכלים כל שעתיים שלוש,בין 8-12 ארוחות ביממה. כך שאת מגיבה בצורה נכונה. חשוב לעקוב אחר חיתולים רטובים ויציאות ע"מ לוודא שהתינוק אוכל מספיק. מהיום הרביעי אמור להיות כ6 חיתולים ספוגים בשתן וכ2-3 יציאות ביממה. יעלה

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה