מה עוד???

דיון מתוך פורום  הנקה - ייעוץ והנקה

23/09/2012 | 08:40 | מאת: אפרת

שלום וברכה, בתי בת חודשיים ויונקת למרות כל הקשיים:ההתחלה היתה לא פשוטה וכללה פטמות פצועות וגודש, אך תודה לאל זה מאחורינו. לצערי, למעלה מ-3 שבועות אני סובלת משריפה בשד שמאל שמופיע בין ההנקות, תחושה שהלכה וגברה עם הזמן בעוצמה ובתדירות. התייעצתי עם מס' יועצות הנקה, חלקן סברו כי יש לי צינורית סתומה וטיפלתי לפי הנחייתן, אך ללא הועיל. אחרת סברה כי יש לי פטרייה פנימית, כיוון שהסברתי לה כי השד אינו גדוש, אין אדמומיות או כל סימן חיצוני אחר מלבד הבעירה שהפכה לבלתי נסבלת. זו יעצה לי לטפל בניסטטין ןדקטרין אורל ג'ל ובמקביל להימנע מסוכר,קמח לבן, מוצרי חלב שמרים ופירות וקומפרסים עם חומץ מהול במים.אני לקראת סיום התרופה, המצב השתפר מעט, אך לא לחלוטין, כך למשל הלילה הכאבים חזרו בעוצמות וממש נשברתי.מיותר לציין כי פניתי במקביל לרופאים ואף הגעתי למיון,(ממוגרפיה, בדיקות דם,כירורג שד) לא נמצא דבר וכמובן העצה ה"טובה" היתה להפסיק להניק . ברור לי שלא כך הדברים צריכים להתנהל.שאלתי, מה עוד ניתן לעשות? לבקש מרשם נוסף לניסטטין, או להחליף תרופה? מה אפשר לאכול, אני כל הזמן רעבה כיוון שאסור כמעט הכל. עייפתי!!!!!!!!

23/09/2012 | 10:43 | מאת: חגית פוקס

אפרת שלום, ראשית כל את ראויה להערכה, שלמרות כל הקשיים והמסרים שאת מקבלת, את ממשיכה להניק את ביתך... לעצם העניין, התיאור שלך נשמע בהחלט מתאים לפיטריה, לדעתי קצת הגזימו בגזרות לגבי המנעות מאוכל בשבילך ואת כן יכולה לחזור לאכילה מאוזנת, הורדת סרכר וקמח לבן טובה בכל מקרה אם את יכולה להתמיד בכך. את יכולה לבקש עוד מרשם לניסטטין, במקביל שהתינוקת תקבל דקרין אורל ג'ל ואת דוקא קרם דקטרין. (האורל ג'ל הוא רק למתן בפה) . מעבר לכך נראה לי שכדאי שתמצאי מבין אנשי המקצוע שפנית אליהם מישהו אחד שהוא מקובל עליך ואתו תתיעצי. פניה להרבה "יועצים" יכולה לפעמים רק לבלבל אותך... בהצלחה רבה, חגית

23/09/2012 | 10:44 | מאת: חגית פוקס

אפרת שלום, ראשית כל את ראויה להערכה, שלמרות כל הקשיים והמסרים שאת מקבלת, את ממשיכה להניק את ביתך... לעצם העניין, התיאור שלך נשמע בהחלט מתאים לפיטריה, לדעתי קצת הגזימו בגזרות ל%E

מנהלי פורום הנקה - ייעוץ והנקה